Begin met een financiële check


De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heeft u interesse in één of meerdere woningen van de Valuwse Twist in Cuijk? De adviseurs van Rabobank en Kersten Assurantiën kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met u naar uw financiële mogelijkheden. Zo weet u snel waar u aan toe bent.

Uw droomwoning in Cuijk financieren

Ziet u uzelf al wonen op deze unieke plek in Cuijk? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Want is het mogelijk die droom waar te maken? De adviseurs van Rabobank en Kersten Assurantiën (óók Rabobank, maar ook diverse andere geldverstrekkers) kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met u naar uw financiële mogelijkheden.

Zo weet u snel waar u aan toe bent. Tevens zijn zij nauw betrokken bij het project de Valuwse Twist. Ze gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Cuijk.

Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met u de financiële mogelijkheden, zodat u weloverwogen een keuze kunt maken.

Energiezuinig en duurzaam wonen


 

Hypotheekverstrekkers stimuleren energiezuinig en duurzaam wonen. Vaak wordt dat beloond. Koopt u een milieuvriendelijke en duurzame woning in project Valuwse Twist? Dan is het mogelijk om een extra duurzaamheidskorting te krijgen. 

Financiële check


 

Wilt u weten wat uw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak voor een financiële check met Meike Kerkers (financieel adviseur bij Rabobank), telefoon 06 15 88 56 31 of met Rob Scholten (financieel adviseur bij Kersten Assurantiën), telefoon 0485 361 738.

Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is. Vraag een gesprek aan via: