Patiowoningen verkocht

Alle patiowoningen in het project De Valuwse Twist zijn verkocht! De bouw van deze woningen zal dan ook binnenkort beginnen.

Doorontwikkeling appartementen

De appartementen worden doorontwikkeld in een verbeterd plan en zullen binnenkort te koop worden aangeboden. In dit verbeterde plan worden kleinere appartementen gerealiseerd, met zowel 2- als 3-kamerappartementen in een betaalbare prijsklasse, voorzien van een groenlabel.

Op de hoogte blijven?
Indien u op de hoogte wilt blijven over de ontwikkelingen van deze appartementen dan kunt u zich nu al aanmelden als geïnteresseerde via de onderstaande knop:

Een positieve draai aan Cuijk


De Valuwse Twist
We gaan al even terug in de tijd, naar 1972 om precies te zijn. De Gabrielschool staat in brand, een aantal lokalen gaat hierbij verloren. Gelukkig blijft een gedeelte van de school behouden en is ook het gymnastieklokaal ongeschonden uit de brand gekomen. De school verliest in de loop der jaren haar betekenis en in de gebouwen huisvest De Kringloop er tot 2018. In februari van dat jaar worden de gebouwen gesloopt.

Het braakliggend terrein dat nu in de wijk De Valuwe van Cuijk ligt, krijgt een nieuwe invulling: De Valuwse Twist!

 

Dit nieuwbouwproject bestaat uit een appartementengebouw met 14 prachtige appartementen (maisonnette woningen) en 10 ruime levensloopbestendige patiowoningen.

Een bijzondere locatie
Doordat de locatie aan de Monseigneur Zwijssenstraat altijd al een verbijzondering van wijk De Valuwe is geweest, passen dit woongebouw en de ruime en lichte patiowoningen perfect in de bestaande omgeving. Hierdoor behouden en versterken we de wijk als geheel. Met de komst van De Valuwse Twist zorgen we daadwerkelijk voor een positieve toekomstbestendige ‘twist’ in de wijk.

 

Nieuwbouw

De verkoopprijs vrij op naam van een nieuwbouwwoning of -appartement in De Valuwse Twist staat vast! Eventuele stijging van de loon- en bouwkosten is voor u als koper van een appartement niet van toepassing. Een fijne geruststelling!

Een nieuwbouwwoning moet voldoen aan het huidige Bouwbesluit. Dit betekent dat de vloer, gevels, deuren en het dak bepaalde isolatiewaardes moeten halen. De woningen hebben vloerverwarming en  worden volledig elektrisch verwarmd, er is dus geen gasaansluiting. Ook hebben de ramen minimaal HR++ glas. De woning of het appartement beschermt u goed tegen warmte of kou waardoor de energiekosten laag blijven. 

Door bewust te bouwen houden we rekening met uw economische en sociale behoeften en creëren we een fijne leefomgeving.